PROFESJONELL OVERTENKER

Heia og god kveld.
Angelica og Ella var hjemme fra barnehage og skole idag også. Formen deres er mye bedre, men feberen henger fortsatt litt igjen. Men imorgen kan Angelica endelig tilbake på skolen, det blir nok godt for hun selvom hun ikke er heelt enig. Foreldrene mine passet også litt på de tidligere idag for jeg hadde time hos Nikola Beauty i sentrumen og der fikset jeg bryna mine. Jeg har ikke tatt etter bilder enda, men tenkte å gjøre det imorgen kanskje. Så tenkte å lage et eget innlegg om det. Men jeg er suuper fornøyd og følte meg nesten litt dum som ikke gjorde det her myye tidligere!

Ellers har dagen vært rolig her hjemme. Ryddet litt, laget middag, tok oppvasken. Ble ikke noe skole pga barna, så jeg har en del å ta igjen til neste uke. Men neste uke er barna også til fedrene sine så da har jeg mer tid til skolearbeid.

Forresten, så poster jeg en del “gamle” bilder i innleggene mine. Eller, gamle og gamle. De er fra tidligere i vår/sommer. Men det er så mange som jeg aldri fikk brukt, haha så føler det er så bortkastet at de bare ligger der. Haha. En rar “OCD” greie. Instagrammen min er “up to date” da, så der er det bilder fra nuh. Dere finner den HER.

Alle barna er nå lagt og sovnet. Jeg sipper i meg Cola og hører på musikk. Akkurat nå går sangen Armor av Landon Austin, den er fin. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre nå egentlig. Om jeg skal finne en film, fortsette å se på serie eller lese bok. Eller om jeg skal drite i det og bare gå og legge meg. Med mindre jeg er på besøk eller har besøk så legger jeg meg i 22. tiden ca. Noe som er veldig deilig. Jeg har blitt flinkere til å ta sovemedisinene mine også nå så jeg ligger ikke våken om nettene og tenker på alt mulig rart. Noe som har hjelper psyken min mye også. Jeg er en profesjonell overtenker skjønner dere. Men jeg gjør det jeg kan for å holde styr på det, og det har blitt bedre de siste dagene. Heldigvis, for jeg begynner å bli lei av å føle meg som dritt.

MÅ BARE KOMME MEG GJENNOM DET

Heia.
Jeg tenkte egentlig bare å titte innom med en liten update. Det har jo allerede gått 5 dager siden forrige innlegg. Jeg har tenkt på å blogge flere ganger, men jeg har ikke vært helt i humør til det heller.

Det gikk jo ganske dårlig med meg forrige uke. Jeg mista ganske mange kg fordi jeg ikke spiste, vannfastet egentlig sånn uten vilje. Men jeg drakk jo også andre ting når jeg var litt lei av vann. Så var ikke helt 100% vannfasting. Men jeg merket på slutten av forrige uke at kroppen begynte å ikke funke så bra, så jeg prøver nå å presse i meg litt mat og snacks avogtil. Problemet jeg har nå er at når jeg går på vekta og ser at den har gått opp, selvom det er såvidt noen hundre gram, så får jeg helt panikk, begynner å gråte og ikke vil spise igjen. Jeg vet at det er feil og jeg burde ikke reagere sånn. Men det er sånn det har blitt og jeg må bare komme meg gjennom det.

Ellers har jeg satt på meg vipper. Jeg gjorde det forrige fredag og er veldig fornøyd! Jeg tok klassiske vippeextensions for det er det jeg føler kler meg best. Jeg brukte alltid å ta volum før, men jeg har ganske små øyne og volum vipper gjør så øynene mine ser enda mindre ut. Mens med klassiske vipper føler jeg de fremhever øynene mine. Denne gangen tok jeg hos Escape Lakkbar på Moa, og der kommer jeg fortsette å gå. Jeg betalte vel 1.100,- for klassiske og husker jeg riktig så er det 900,- for påfyll hver 3.- 4. uke. Bare sånn hvis noen lurte!

Uka her er også mammauke, så alle tre kidsa er hos meg. Men de to minste er blitt syke, så jeg får ikke dratt på skolen idag. Noe som ikke var den beste timingen siden jeg skulle egentlig ha prøve i samfunnsfag ikveld.. Så jeg håper vi kan finne en løsning så jeg får tatt den senere, forhåpentligvis! Ellers driver jeg med stor rydding her hjemme. Går gjennom klær og ting. Jeg og Angelica ble ferdig med alt av hennes ting ista. Ella og mitt gikk jeg gjennom for ikke så lenge siden. Så nå er det bare Mia sitt som trenger å gås gjennom, men jeg tror jeg venter til jeg har fått kjøpt en kommode på rommet hennes. Tror jeg. Eller, jeg er litt usikker. For jeg vurderer å gi hun kommoden som er i utgangen, men vi får se. Ryddigere blir det her inne tilslutt uansett!

SHITTY WEEK

Hei dere.
Jeg er egentlig usikker på hva jeg skal skrive for å være helt ærlig. Uken her har vært.. ikke den beste. Og det vises egentlig ganske godt, vel. Hvis du står meg nær iallefall. Siden søndag/mandag har jeg gått ned nesten 5kg. Det er veldig mye, på veldig kort tid. Fint å gå ned i vekt, men på veldig feil grunnlag. Jeg klarer ikke å få i meg noe mat, godteri eller hva enn. Bare jeg ser på mat begynner bare å gråte, ja det har blitt så ille. Jeg klarte ikke å dra på skolen igår, og heller ikke ikveld. Det går veldig dårlig, mildt sagt. Jeg prøver å holde fasaden oppe, men det begynner å bli vanskelig.

Svigerinna mi fikk med meg litt ut idag, tvang i meg litt mat. Vi koste oss egentlig, og maten smakte godt. Men jeg merket at jeg forsvant veldig ofte i mine egne tanker og klarte ikke å være helt tilstede. Jeg var også en liten tur til foreldrene mine siden det er noen dager siden sist. Det var fint å se de igjen, men det ble litt samme der. Klarte ikke å være helt tilstede, så jeg dro tidligere hjem enn planlagt.

Imorgen er det helt, jeg har lyst til å dra ut for å glemme litt. Men samtidig så vil jeg også bare være hjemme og “gjemme meg”. Jeg vet egentlig alltid hva jeg skal gjøre, jeg legger alltid en plan uansett hva som skjer for å komme meg gjennom ting. Men akkurat nå føles det veldig, meningsløst. Føler meg egentlig litt nummen og tom. Jeg kommer meg tilbake, jeg klarer meg alltid. Det som foregikk nå gikk bare veldig innpå meg. Jeg trenger bare tid.

Hell i uhell at barna har pappauke. Da trenger jeg i det minste ikke å holde fasaden oppe mens jeg er hjemme. Men på mandag må jeg jo det, håper bare at jeg føler meg bedre til da. Hvis ikke så blir det en veldig tung uke.

NOE NYTT OG NOE AUA

Heia.
Nå har det rukket å gå noen dager siden sist. Men det er det faktisk en god grunn til! På torsdag kl 12. var jeg hos InkSpot Tattoo og tok tre tattoveringer på høyre arm. Jeg er super fornøyd med de og tenkte å ta bilder når de er ferdig healet. Og på fredag fikk jeg akutt time hos Colosseum fordi jeg har hatt tannverk hele uken men nå hadde det blitt så ille at jeg ikke fikk til å sove lenger om natta og Paracet + Ibux funket ikke noe særlig lenger.. Trodde virkelig at alt som trengtes å gjøre var å legge inn en midlertidig fylling eller noe, men neida. Her måtte visdomstanna trekkes…

Så det har jo vært kjempe kjekt, og så bra timing. Spesielt mtp at på fredagen var vi i bursdagsselskap, og igår var jeg på senteret med mamma og svigerinna mi for å handle inn både gaver, dekorasjoner osv til selskapet til Angelica som skal være senere idag. Hun fylte 6år på tirsdag, men siden jeg hadde kveldsskole så feires hun idag istede. I tillegg til at Mia skal ha venninnefeiring også idag. Så det å ta det rolig de første dagene etter den tanna ble trukket var litt sånn, vanskelig å klare.

Men det går bra. Hvis vi ser bortifra at hevelsen er enda verre idag, men det er litt som forventet.. Imorgen drar jo også alle barna tilbake til fedrene sine så da får jeg tatt det litt mer med ro da. Men nå må jeg og Mia snart fyke, så jeg må avslutte her så jeg rekker å rydde litt. Ha en fin søndag dere!

SUMMER EMPTIES ’23

Heia og god morgen folkens.
HVOR deilig er det ikke at høsten endelig er her? Eller er det bare jeg som er glad i den? Skulle nesten tro det når jeg prater med andre folk, hehe! Høsten er favoritt årstiden min. Jeg elsker været, fargene, moten og kosen som er om høsten. Passer helt perfekt for meg å bo her i Ålesund hvor det er høst “hele året”.

Men siden sommeren er nå over er det på tide å ramse opp og gi en liten vurdering til alle produkter som jeg har brukt opp denne sommeren. Det er ikke så mange, men nå var jeg også borte og opptatt store deler av Juni og Juli så jeg brukte ikke så mye produkter heller. Men hvis dette høres interessant ut er det bare å fortsette å lese.

SUMMER EMPTIES

  • Ida Warg Moisture Shampoo & Conditioner Disse to lukter så godt. Men jeg følte sjampoen gjorde håret mitt veldig tørt? Men igjen så gjorde balsamen håret mitt såå utrolig mykt og glatt. Så jeg tror bare at sjampoen “strippet” håret helt for alt. Håret ble i alle fall veldig rent og pent, haha! Jeg har veldig lyst til å teste ut flere produkter fra denne dama, så gi meg noen tips hvis dere har noen!
  • Jan Thomas Bronzing Powder – Dette er blitt min nye favoritt! Selvom det er en bronser så var den så naturlig i fargen at jeg brukte den i hele trynet og så en litt mørkere bronser for konturering. Jeg hadde den i fargen “Malibu Sunset” og jeg må få kjøpt den asap. Pudderet la seg også så utrolig fint på huden, ah. Det er egentlig litt tragisk for denne var ikke tom. Men jeg klarte å miste den en gang i gulvet og da knustes pudderet og lå spredt utover hele baderomsgulvet..
  • Revlon Hair Treatment All In One – Eeh, denne skal liksom ha 10 fordeler for håret; 1. Repaere tørt og skadet hår. 2.Shine & frizz kontroll. 3. Varmebeskyttende. 4.Gjøre håret silkemykt. 5. Hårfarge beskyttelse. 6.Funke som en balsamspray. 7. Gjøre det enklere å rette håret. 8. Gjøre så hårfrisyrer varer lengre. 9.Hindre tuppene fra å splitte. 10. Tilføre volum. Jeg synes ikke at denne gjorde noe av dette. Jeg merket ikke en damn shit på håret mitt når jeg brukte det produktet her, så jeg kommer nok ikke til å kjøpe den igjen..
  • Makeup Mekka Eyeliner – Dette er bare en helt vanlig grå eyeliner fra Makeup Mekka. Og den var veldig fin! Den er egentlig ikke helt “tom” men jeg aner ikke hva som skjer. Hvergang jeg prøvde å kvesse den så bare knakk den så jeg ga opp tilslutt.
  • Vaseline Advanced Repair Body Lotion – Denne lukter ikke noe spesielt, men fyy så god den er! Huden ble så sinnsykt myk og det er litt shimmer i den så huden så pen ut også. Haha.
  • H&M Cover-Up Concealer – Jeg er ikke så pirkete når det kommer til concealere. Så jeg går alltid for H&M sine. Jeg bruker de bare til å lysne litt under øynene, så jeg føler ikke behovet for å bruke mer penger på en concealer. H&M sine gjør jobben for en billig penge i mitt tilfelle! Denne hadde jeg i fargen “Porcelain“.

DET FÅR BARE GÅ

God morgen dere!
Wow, blogget på tre hele dager på rad. Klapp på skuldra til meg!

Neida. Jeg har akkurat kommet hjem etter å ha levert barna på skole og i barnehage. Og nå skal jeg rydde litt her, få unna litt klesvask og ikke minst få i meg frokost. Og om litt blir jeg hentet av ei venninne som spurte om jeg ville bli med til Moa en liten tur. Jeg hadde uansett tenkt meg på Moa idag for jeg har en del ærender å få unna før helgen, så det passet bra!

Hvis vi ser bortifra Moa turen blir det en litt roligere dag idag. Jeg skal ikke på skolen før 19.30 ikveld og det er kjempe deilig. Da har jeg litt mer tid idag med barna mine. Jeg kjenner samvittigheten tærer litt på den altså, men jeg må bare tenke fremover. Det er bare for ett år, og så er det jobb på dagtid mens de er på skole og i bhg etterpå. Det får bare gå.

Lita life update

Heia!
Wow, det er skikkelig lenge siden jeg har postet ett ordentlig innlegg her inne. Sist var vel da jeg skrev om 17.Mai feiringen vår. Jah, var vel på tide eller? Beklager så mye for det! Det er flere ganger jeg har hatt både lysten og motivasjonen til å blogge skikkelig men så får jeg aldri tid likevel. Hele sommeren har gått i ett med både ferie med døtrene mine og flytting. Og nå fra August har det gått ett i bursdager, skolestart for både meg og de to eldste og barnehagestart for minste. Så jah, busy busy.

Jeg skal i alle fall prøve igjen nå å komme skikkelig tilbake. Jeg må bare få mer oversikt og kontroll over hverdagen og ikke minst bloggen. Skal gjøre noen små endringer osv. Jeg har allerede fått en ny header på plass! Men jeg må ærlig innrømme at jeg er litt usikker på om jeg heller skal gå for en av de andre jeg lagde. Jeg laget totalt tre og endte opp med den der. Mmmh, vi får se om jeg bytter eller ikke.

Så ja, hva har skjedd siden våren?

Vel, jeg har farget håret 2 – 4 ganger. Jeg rocket grått hår en liten periode, og så gikk jeg over til medium blond som var veeldig lik min naturlige hårfarge. Du så faktisk ikke etterveksten min engang. Noe som var veeldig deilig! Men jeg gikk desverre litt lei og ville prøve noe “nytt” så jeg farget håret mitt forrige uke til en veldig varm, brun hårfarge. Jeg tok også en tattovering tidligere i sommer og nesepiercingen er tilbake (hadde en for noen år siden). Jeg tok også to ekstra hull i ørene. Så “kosmetisk” sett har det skjedd litt små forandringer her.

Jeg er ferdig med piercinger, blir nok ikke flere på denne frøkna hvertfall. Men tattoveringer er jeg nok ikke ferdig med, jeg skal ta to tattoveringer til på arma om en liten måned ca. Og det gleder jeg meg veldig til! Tenkte å lage ett innlegg om alle tattoveringene mine, men tror jeg venter til jeg har tatt de to neste.

I juli så flyttet vi også fra Sula kommune og over til Ålesund kommune. Veldig deilig å være tilbake på “riktig” side igjen, og vi trives veldig godt her! Skulle gjerne hatt tre soverom istede for to, men da måtte jeg ha gått langt over budsjettet for å ha det og det går jo rett og slett ikke! Leiemarkedet er en vanskelig plass å være. Og jeg er superglad for at jeg fikk tak i den leiligheten her, den er veldig fin og har fin utsikt også.

Som nevnt litt tidligere i innlegget har jeg også startet på skolen! Det er kveldskole man – tor siden jeg tar alle seks fag for å få studiekompetanse. Det går forsåvidt greit. Jeg trives på skolen, de andre som jeg går med er hyggelige og jeg liker fagene. Eneste er at jeg merker at jeg begynner å bli veeldig sliten. Jeg orker nesten ikke å stelle meg lenger (altså finere klær enn joggedress og går nesten ikke med sminke), jeg har ikke energi omtrent til noe utenom skolen. Spesielt ikke de ukene jeg har barna. Så jeg begynner å bekymre meg litt der, men jeg håper at jeg klarer å komme meg gjennom skoleåret.

Så det var altså ei lita update siden våren. Og nå må jeg faktisk bare avslutte for jeg må rekke å få dusjet før de to eldste skal hentes på skolen. Vi snakkes folkens!

YT: DARQ

I Januar spilte jeg ferdig hovedspillet + de to DLC’ene til Darq. Det kan minnes litt om Little Nightmares, bare litt dystrere. Men det var gøy, mange små puslespill her og der som man må gjøre for å komme seg videre i spillet. Jeg brukte vel en time ca på hovedspillet og litt over en time på begge DLC’ene. Så hvis du vil ha noe kort å spille så er det ett spill som er verdt å sjekke ut! Du finner det på Steam.

Litt om spillet:

“DARQ forteller historien om Lloyd, en gutt som blir klar over det faktum at han drømmer. Til Lloyds ulykke, blir drømmen raskt til et mareritt, og alle forsøk på å våkne ender dårlig.”‘