Hårkatastrofe

Oktober ifjor var jeg hos Nikita og fikk satt på tape extensions. Jeg ble heelt forelsket, endelig hadde jeg drømme håret mitt! Det var så fint, jeg døde. Og mitt svarte hår blendet seg også veldig fint i extensionet. Disse bildene ble tatt dagen etter det ble påsatt. Jeg var helt frelst. Kvaliteten på tapeextensions fra en frisørsalong og hvordan det var på håret når en profesjonel gjorde det kontra når jeg sjøl f.eks setter det på er jo to ulike verdener. Det kan virkelig ikke sammenlignes! Første gangen jeg var der når jeg fikk håret påsatt betalte jeg bare for håret, og det kostet 5.000,-.

Jeg var på Niktia rett før jul og da stusset jeg håret mitt, farget etterveksten svart og heiste opp extensionene. Jeg husker ikke eksakt hvor mye det ble, men tror det var rett under eller over 2.000,-.

I Februar lot jeg extensionene falle av og jeg tenkte å ha en liten pause frem til sommeren. Noe som jeg aaaldri skulle ha gjort! Håret mitt hadde vokst SÅ masse og det var såå fint! Bare uka etter fikk jeg innfall og begynte med bleiking. Jeg gikk fra å helbleke hele håret, til å bleke bare toppparten og ha underparten mørkt. Angret, farget håret brunt. Og så en til to ganger i måneden siden februar har jeg begynte å helbleke håret mot platina, angret meg og så farget det svart igjen. Dere kan tenke dere den skaden på håret mitt. Jeg fikk en heftig kjemisk klipp.

Skulle tro at når jeg da farget håret svart/mørkebrunt i April/Mai at jeg da ga meg men neida. Rett før 17.Mai helbleket jeg håret til jeg fikk det helt platinablondt. Men håret mitt tålte det ikke i det hele tatt. Hele topplokket mitt er borte. Det ser virkelig ut som om jeg har tatt barbermaskina å gått over hodet på toppen. Og den *lengda* jeg har ellers? Det er så tynt og ujvent. Egentlig skulle jeg bare ha klipt det vekk.

Jeg var hos frisøren etter siste gangen jeg blekte det og da tok intensiv hårkur og klipp. Men det var ingenting å klippe av håret mitt omtrent. Og så kjøpte jeg 1 – 2 hårmasker jeg ikke har fått prøvd ut enda. Men det skal jeg straks jeg er ferdig med de hårmaskene jeg bruker nå for tiden.

Bildene under er håret mitt i Februar før jeg begynte med bleiking, og andre bildet er i Mai etter jeg var hos frisøren. Jeg har lyst til å gråte når jeg ser på det. Jeg har virkelig aldri lyst til å røre bleiking noen gang igjen. Håret mitt var på så god vei, det begynte å bli ordentlig bra! Og så ødela jeg det helt på 3 måneder. Men jeg skal få det bra igjen, til Desember kommer håret mitt til å være så sinnsykt bra. Just wait.