SKAL PRØVE

Og wips, så var det allerede gått to uker..
Igjen er mitt fravær unnskyldt av en blanding av for lite energi og ikke ha tid. Noe som er dårlig, I knoow. Med så mye “død tid” jeg egentlig har enkelte dager, så burde jeg ha klart å komt ut med ett innlegg her og der. Men hele forrige uke hadde jeg barnefri, hadde ikke den beste psyken. Men jeg begynte også å date en ny, så resten av uka gikk egentlig til å være med han. Tihi!

Og denne uka her har jeg barna hos meg. Og jeg kanskje presset meg litt for mye forrige uke, noe som har gjort at nesten hver dag uka her. Mens kidsa er på skolen, så har jeg måttet slappe av/sove for å klare å ha nok energi til å være mamma resten av dagen. Det er absolutt ikke gøy når det er sånn. Jeg hater når jeg blir så dårlig, uansett hva grunnen er – til at jeg ikke klarer å være det mennesket jeg er/vil være. Da kan jeg bli skikkelig sint på meg sjøl.

Men nå idag og litt igår begynte jeg å føle meg litt bedre. Og idag har vi hatt en ganske koselig dag faktisk. Startet dagen rolig der jeg var litt husmor, og etter alt som måtte gjøres hadde blitt gjort og vi alle var stelt dro vi på middagsbesøk til broren og svigerinna mi. Det var så koselig! Hun lagde pinnekjøtt og raspaball m/tilbehør til. NAM. Skulle gjerne hatt et fat med det nå, sukk.. Og mens vi var der kom eksen min og typen til venninna mi med dattra deres siden hun skulle overnatte med oss inatt. Og det var nok veldig stas, for hun er på samme alder som mellomste mi og to av barna til broren min. Så de koste seg veldig mye, og kom godt overens! Det var veldig kjekt.

Vi kom hjem litt før 19., og da fikk jentene hver sin skål med godteri og så på tv. Jentene byttet litt om å se på tv og leke seg. Og når de ble lagt så hadde de det nok veldig gøy, for det tok sin tid. Haha. Men noe annet var vel litt for ønsketenking. Vi får vel finne på noe gøy imorgen når vi alle har stått opp ordentlig og fått i oss frokost. We’ll see! Men nå er det så vidt jeg klarer å ha øynene åpne. Night peeps, skal prøve å ikke la det gå to uker igjen til neste innlegg.

FORFERDELIG EGOISTISK

God kveld dere.
Denne uka her har vært så sinnsyk slitom, både mentalt og fysisk. På mandag følte jeg meg ganske bra, jeg klarte til og med å dra på skolen. Men den gleden var ganske kortvarig. Det var alt kroppen min klarte av skole denne uken. Jeg sov på dagtid mens barna var på skolen og i barnehage for jeg klarte rett og slett ikke holde meg våken. Jeg måtte presse meg opp avogtil for å gå tur med Balter, og når jeg skulle hente barna. Og da var det egentlig bare å være i zombie modus frem til leggetid. Men det var ikke bare bare, for Ella har plagdes så mye med tennene. Hun driver å får jekslene sine nå, tre av dem har komt. Men den siste er litt treig. Så hun har våknet opp jevnlig hver eneste natt, så det har vært lite søvn på oss begge to. Jeg får så vondt av henne når hun plages så mye. Spesielt nå i helga var det ille. Håper den siste jekselen spretter ut snart så hun får ro.

Ellers har det jo ikke bare vært slitsomt, det har jo vært litt kos. Spesielt nå i helga. På lørdagen var jeg på kino med en kompis og så The Marvels. Den var drit bra! Den anbefaler jeg dere absolutt å se! Og idag var det både farsdag og nevøen min fylte 4år! Farsdagen ble nok litt i bakgrunnen pga bursdagsfeiringen. Men men, sånn er det bare avogtil. Ella ble hentet av pappaen sin tidligere ikveld siden hun ikke skal i barnehagen imorgen på grunn av feberen. Selvom jeg synes det er fælt, så er det også litt godt for det betyr at jeg kan sove ordentlig inatt. Jeg føler meg forferdelig egoistisk som i det hele tatt tenker det, men det er jo egentlig innafor når det ikke har vært mye søvn uka her..

Men nå er klokka straks 00. Jeg har vært litt husmor og gjort litt klesvask, tatt oppvasken, ryddet og gått siste lufteturen med Balter. Jeg skulle egentlig støvsuge også, men jeg liker ikke å bråke så mye når barna har sovnet. Så det får jeg heller ta igjen imorgen. Nå skal jeg en kjapp tur på badet og ta kveldsstellet, så blir det natta på meg også. Jeg håper sånn at neste uke blir en mye bedre uke.

HELT SHIT

Heii og god kveld dere.
Jeg har ikke lagt særlig skjul på at jeg har hatt det heelt shit den siste tida. MEN, idag følte jeg meg så bra at jeg klarte å dra tilbake på skolen. Og det var faktisk ganske deilig å klare det, klapp på skuldra til meg. Det var godt å være tilbake på skolen, for jeg trives der såå godt. Selvom det vi skulle gjøre idag var å skrive retorisk analyse av en reklame, og siden jeg ikke har fått til å være med på de siste timene der vi skulle lære oss alt om det, så måtte jeg bruke tid på å sette meg inn i hva det og forskjellige begreper i det var. Jeg tror det gikk greit, men jeg forventer ikke så mye fra denne innleveringen. Bare jeg består er jeg fornøyd. Kan ikke forvente noe annet nå. Men nå er jeg i alle fall “ajour” med norsken, bare de andre fagene igjen. Mye å ta tak i, men er bare denne uka det er ekstra så går det greit.

WOPS

Heia.
Denne dagen har seriøst vært aalt for lang. Stod opp i 08. – 09. tiden. Ga Balter frokost og gikk morgentur, og så dro vi for å plukke opp moren min siden jeg skulle være taxien hennes idag. Vi kjørte til Moa der hun hadde noen ærender og der ble vi til rundt 14.30 ish før jeg kjørte hun på matbutikken, og så hjem. Og så var det vår tur endelig til å dra hjem. Gikk en god tur med Balter, vasket klær og så var batteriet mitt helt utpint så jeg måtte legge meg. Noe som jeg tydeligvis trengte for jeg sov i et par timer, klokka var rundt 19. når jeg våknet. Wops!

Siden har jeg allerede gått tur med Balter, han har fått mer mat, masse kos og lek. Og jeg har sett litt på Youtube og slappet av. Balter hadde sin siste luftetur for kvelden nå og er “lagt” i buret sitt. Jeg er stup trøtt og har så lyst til å gå og legge meg selv. Men jeg sa ja til å hente onkelen min senere, så er bare å holde meg våken i et par timer til. Men da blir det bare ekstra godt å legge meg senere, hihi.

Btw; hvor sjukt fin er ikke gråfargen jeg har på håret på bildene over?? Det er seriøst en av de fineste hårfargene jeg har hatt. OG JEG HAR HATT MANGE. Jeg elsket også denne medium – mørke blonde hårfargen på bildene under. Den er faktisk så og si helt lik min naturlige hårfarge. Jeg skal tilbake til den etterhvert. Men nå og for en stund fremover skal håret mitt få pause og rekke å bli litt langt. Jeg har tenkt til å ha extensionset i til hvert fall neste høst. Om jeg fortsetter å ha de i eller om jeg går over til å bli blond igjen da får jeg se hva jeg vil da. Det er iallefall veldig deilig å slippe å “gjøre noe” med håret nå. Jeg tenkte å lage ett eget innlegg om extensionet, så det kommer etterhvert.

 

OVER ALLE FORVENTNINGER

Heia og god kveld dere.
Jeg har akkurat vært ute å gått en litt lengre tur med Balter, og nå sitter jeg ved skrivepulten og ser på Youtube. Skal også snart spille inn en YT video som skal ut neste uke. Jeg skal prøve nå å poste video på kanalen min en gang i uken, hvertfall nå i første omgang. Og når jeg har komt godt igang med den rutinen og føler det går bra så begynner jeg kanskje å poste to ganger i uken. Vi får se hvordan det går. Jeg har tross alt tre barn, en hund og kveldsskole så livet er ikke akkurat så veldig rolig. Haha.

Ellers idag så har jeg og Balter vært hos veterinæren der han har fått helsesjekk, 12 ukers vaksinen og klo klipp. Dette er første gangen jeg har tatt han med hos veterinæren (tidligere har vært med oppdretteren) og det gikk over alle forventinger! De var jo så flinke og hyggelige! Og Balter storkoste seg, utrolig nok. Etterpå dro vi til broren og svigerinna mi, for den super snille broren min hjalp meg med å skifte over til vinterdekk idag. Så da er heldigvis det gjort!

Jeg har nevnt så vidt litt tidligere at Oktober har vært en dårlig måned. Og det har gått utover stort sett alle arenaer i livet mitt. Uka her har ting begynt å roe seg ned, og nå kjenner jeg at både hode og kropp også begynner å roe seg ned og jeg slapper litt mer av. Jeg er fortsatt ganske anspent, men det går bedre. Jeg føler at jeg klarer kanskje å komme meg ordentlig tilbake til “livet” neste uke. Men så langt uka her har jeg trengt pause. Og jeg føler egentlig jeg trenger fortsatt en pause. Men jeg trenger å komme meg tilbake til normalen.

Det å ha startet med YT igjen har definitivt hjulpet meg veldig mye allerede. Jeg har noe å fokusere på når jeg er hjemme også. Ikke bare det hverdagslige som skole, barn og hund. Men faktisk en hobby, min hobby er tilbake igjen. Og det er så deilig! Jeg skal klare det jeg har satt meg mål for de resterende to månedene av året, det blir bra.

YT: GAMES I DIDN’T FINISHED

Heia.
Noen ganger når man spiller spill så er det ikke alltid at spillene man starter på viser seg å være så bra som de først virket. Noen ganger er de for kjedelig, storyen er dårlig eller hva enn. Så langt av hva jeg har startet å spilt på for Youtube kanalen min så er det to spill som jeg sluttet å spille. Og de har jeg puttet i en spilleliste, for folk gidder faktisk å se på de også. Haha!

YT: ROBLOX

Etter mye om og men gikk jeg med på å prøve ut Roblox tidligere i sommer. Jeg spilte det både med døtrene mine, og broren min og vennene hans. Og jeg fant ut at det var faktisk GØY, og skummelt.. Jeg har en spilleliste på YT kanalen min som er ene og alene for Roblox gameplays, men foreløpig er det bare en video på den lista enda. Men det kommer flere etterhvert!