JEG ER TILBAKE NÅ

Sheesh, og allerede er det tre uker siden forrige innlegg.. Woops, my bad. Og det var ikke ett “ordentlig” innlegg en gang, men en recap av høsten ’23. Forrige litt mer ordentlige innlegg var i starten av Desember. Det er så dårlig. Jeg må virkelig skjerpe meg og ta meg tid til bloggen for jeg liker virkelig å holde på med den. Dette har vært en hobby for meg siden jeg var typ 11 – 12 år, og det blir nok det en stund til. Men da må jeg faktisk gidde å ta meg tid (som jeg egentlig har nok av!) til å drive den også.

Det skjedde litt ting i høst, både på godt og vondt. Og det har distrahert meg noe veldig, ikke bare fra bloggen men også fra alt annet egentlig. Jeg har ikke oversikt eller kontroll over noe lenger, det føles i alle fall sånn ut. Så jeg trenger å få det, og så finne litt ut av ting og legge en plan. Det trenger jeg hvertfall nå, hvis ikke kommer hue til å havne gjennom veggen snart. Haha. Jeg vet jeg har sagt det her nå de siste gangene jeg har postet her, men jeg er tilbake nå.

HØSTEN ’23

SEPTEMBER

I September var jeg ute et par ganger med både venner og familie, Angelica Madelen fylte 6år! Mia Catrin hadde bursdagsfeiring på trampoline parken med jentene i klassen sin og resten av måneden va egentlig ganske så rolig.

OKTOBER

Den 03. Oktober reiste jeg til Rendalen for å hente vårt nye familiemedlem! Egentlig var jeg på vei til å kjøpe en nydelig Pomchi, men når jeg så han her så falt jeg helt pladask og jeg MÅTTE bare ha han! Heldigvis var han fortsatt ledig så jeg reserverte han med engang (i September) og to – tre uker etterpå hentet jeg han. Jeg har lyst til å lage ett mer utfyllende innlegg om han, så det skal jeg få gjort om ikke så lenge! Ellers var måneden fylt med valpe – og barn kos. Mor og datter dag med Mia, kose dag i barnehagen til Ella. Jeg og Angelica var med ei venninne og sønnen hennes på Halloween fest på skolen hans. Jeg sminket meg som It klovnen og Angelica var utkledd som Wednesday.  I år fikk jeg også komt meg på Halloween fest! Jeg tredjehjulet og utkledd som Bunny. Det var kjempe gøy, frem til jeg ble alt for full og ble dårlig og dro hjem aalt for tidlig. Det var faktisk veldig flaut..

NOVEMBER

November måneden var fylt med veldig mye gøy og fint. Jeg hadde litt kvalitetstid med yngste broren min, feiret en venn som fylte 30 år. Masse kos med både barn og hund. Jeg begynte å date verdens fineste mann!! Så all vår fritid begynte ganske kjapt å gå til hverandre, hihi! Vi var på middagsbesøk til broren og svigerinna mi, var på to – tre kino turer denne måneden faktisk! Og så hadde vi overnatting av datteren til ei venninne av meg, og dagen etter koste vi oss på Troll parken før hun skulle hjem igjen. Veldig kos!