SPRING EMPTIES ’23

Heeia.
Ugh, dette innlegget skulle komme ut i starten av juni. Så det er loong overdue. Men jeg har glemt det av mange ganger og ikke hatt tid. Såå, yis. Men nå har jeg tatt litt tak og skal endelig få publisert det innlegget her. Haha. I tillegg har jeg hatt andre innlegget som jeg ville publisere først, og jeg har også vært ganske treig med å få de ut. Men nå er det så og si høst, livet er roligere og da har jeg mye mer tid og “peace of mind” til å fokusere litt mer på bloggen.

Men nok babling og over til det innlegget skal faktisk handle om; SPRING EMPTIES! Dette er produkter som jeg enten brukte opp eller “kastet” iløpet av Mars – Mai. Så hvis dere er interessert i å høre mer om disse produktene er det bare å lese videre.

SPRING EMPTIES

  • SUNSILK COCONUT CARE SHAMPOO & CONDITIONER – Syntes ikke det var noe særlig spesielt med denne. Luktet kokos (obvi) og det er jo godt. Men ikke noe “wow, denne var god for håret!“.Så jeg kommer nok ikke til å kjøpe den igjen med mindre det er ett ønske fra datteren min.
  • ESSIE .15. NEGELAKK – Denne synes jeg var veldig fin, jeg elsker Essie sine neglelakker! Jeg er desverre usikker på hva fargen heter, det står bare .15. på undersiden så dere må nesten leke litt FBI for å finne ut.
  • L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION – Denne er i fargen 1.N Ivory. Veldig fin, blendet godt. Jeg har funnet ut at jeg liker egentlig L’Oreal sine foundationer veldig godt faktisk, tror ikke jeg har blitt skuffet en eneste gang av noen som jeg har testet der.
  • OBEY YOUR BODY CUTICLE OIL SERUM – Denne kjøpte jeg når jeg var i Tyskland i 2020/2021, og den var ganske god faktisk. Det var så deilig å ta denne på neglene/neglebåndet etter jeg hadde stelt neglene mine.
  • ELISABETH ARDEN LEPPESTIFT – Denne er i fargen Iced Grape og den er såå fiiin. Desverre passet den ikke hudtonen mine noe særlig og gjorde så tennene mine så veldig gule ut..
  • JAN THOMAS MATTE ME DOWN FIXING SPRAY – Aah, jeg elsker denne setting sprayen! Dette er virkelig den beste jeg har prøvd. Desverre når jeg måtte kjøpe ny så hadde de den ikke inne så jeg gikk for en annen, men når den er tom skal jeg tilbake til den her. Sminken “smeltet” så utrolig fint sammen og sminket holdt seg SÅ godt. Sov jeg med sminken så var den like fin og on point dagen etter.
  • JORGOBÈ AHA GLYCOLIC PEELING GEL – Jeg er veldig glad i peeling masker, og denne ble jeg også veldig glad i. Huden ble såå fin, glødene og myk etterpå. Den tok bort de svarte prikkene som jeg bruker å få på nesa og haka veldig bra.
  • BUXOM LIPLINER – Ooh, denne er fin! Jeg har denne i flere farger og de er faovrittene mine.Desverre vet jeg ikke hva denne fargen heter, men den er i en varm, mørke brun farge. Veldig fin!

YT: THE EVIL WITHIN

I vinter/vår spilte jeg ferdig spillet The Evil Within. Spillet var litt mer brutalt enn hva jeg trodde det kom til å være men det ble jeg fort vant til! Dette var min type spill, men samtidig ikke! Haha, men jeg er glad jeg spilte det ferdig for jeg likte historien. DLC’ene likte jeg nok best, det må jeg ærlig innrømme.

Litt om spillet:

*While investigating the scene of a gruesome mass murder, Detective Sebastian Castellanos and his partners encounter a mysterious and powerful force. After seeing the slaughter of fellow officers, Sebastian is ambushed and knocked unconscious. When he awakens, he finds himself in a deranged world where hideous creatures wander among the dead. Facing unimaginable terror, and fighting for survival, Sebastian embarks on a frightening journey to unravel what’s behind this evil force.*

VÅREN ’23

MARS

Denne måneden var det en del fokus på trening, blant annet startet jeg å trene yoga og pilates hjemme. Synes det er kjempe deilig trening, så det er veldig godt å avslutte en treningsøkt med det! Jeg og Mia hadde en dag for oss selv mens de to minste var hos pappaen sin, jeg var på jentekveld og vi sang karaoke og ellers bare koste meg med mine. Var en fin måned!

APRIL

April fortsette familiekosen med påskeverksted, påskeegg jakt og mange middagsbesøk hos besteforeldrene mine med de fleste av familien på pappa min sin side. Jeg og jentene så Super Mario på kino og den var SÅ gøy! Vi så den på norsk sånn at Angelica skulle forstå den bedre og den var likevel utrolig morsom. Har dog lyst til å se den på engelsk en gang. Var ofte ute på turer med jentene, både Angelica og Ella hadde kontroll på helsestasjonen og alt var fint med de begge. Var også litt ute med venner og familie de helgene jeg hadde barnefri. En veldig fin måned!

MAI

Mai var også en stor familie måned med turer med døtrene mine, middagsbesøk og 17.Mai feiring med familien. Og jeg ble også platinablond igjen denne måneden.