17.MAI 2023

Heia, long time no see.
Herregud, det er over en måned siden jeg blogget sist. I’m sorry! Men det har vært litt stress i det siste så bloggen og youtube har blitt kraftig nedprioritert. Men nå er jeg tilbake.

 

17.Mai var jo nå på onsdag, og det var en veldig fin feiring for vår del! Den startet først på skolen til eldste datteren min der vi spiste pølse, kaker og is. Også fikk jentene kjøpe en del lodd så de klarte å vinne tre premier hver. Pappaen til de to minste var også med oss. Siden det er Ella Nicole sin første 17.Mai feiring så bestemte vi oss å tilbringe halve dagen sammen. Etterpå ble Ella Nicole og Angelica med pappaen sin hjem, mens jeg og Mia Catrin dro til besteforeldrene mine for å spise middag og kaker. Der hadde bestemor disket opp med hjemmelagde kjøttkaker m/tilbehør, og kyllingklubber og grillribbe m/tilbehør. Kjempe godt! Når det besøket var over ble vi med broren og svigerinna mi hjem til dem og der koste vi oss med masse snacks, skrekkspill og prat. Det ble litt senere enn hva jeg aller først hadde tenkt før vi kom oss hjem men pytt pytt, det var ikke skole dagen etterpå så det gikk greit.

Det var en kjempe fin dag med familien, og ikke en eneste ting gikk galt faktisk. Det er ikke ofte altså, spesielt ikke med tre unger! Men likevel, er jeg veldig glad for at det bare er en gang i året vi har denne type feiring. Nå er jeg hjemme og bare slapper av egentlig. Dagen har bare flydd meg forbi, og jeg har gjort absolutt nada. Det er pappauke så jeg er alene, noe som gjør meg litt rastløs. Men det går greit, jeg har egentlig ting jeg burde/kan gjøre så jeg har ting å holde meg opptatt med. But but, jeg håper dere hadde en super fin 17.Mai feiring. Så blogges vi snart igjen, snakkes.