HALLOWEEN ’23

Heia.
Så var årets Halloween her. Har dere feiret Halloween?

Jeg har ikke vært på Halloween fest siden 2018 tror jeg. Da var jeg ett skjelett. Jeg har hatt såå lyst hvert eneste år, men det har aldri passet. Bortsett fra i år! I år fikk jeg endelig komt meg på Halloween fest og i år var jeg bunny. Så på lørdag var jeg med ei venninne av meg + typen hennes. Vi vorset og ordnet oss hos de, og etterpå tok vi taxi til Liv Og Røre som hadde Halloween fest. Kvelden var drit gøy. MEN, og ett veldig stort men. Så var jeg en idiot og glemte av å spise iløpet av dagen så jeg ble veldig fort full, som gjorde at jeg mistet oversikt på hvor mye jeg drakk. Og så ble jeg så dårlig at jeg spydde og ble kjørt hjem. Jeg husker nesten ingenting etter at jeg spydde, bare små glimt her og der. Så kvelden ble fort avslutta for min del. Noe som var sinnsykt kjipt, og driit flaut. Jeg har ikke vært sånn som det her siden tenåringsalderen. Herlighet, er det muulig.

Alle barna er hos fedrene sine uka her, så det ble ikke noe feiring med de i år. Men jeg “feiret” litt med å bruke Nonne kostyme mitt på en YT video. Jeg er endelig tilbake på gaming kanalen min, og videoen min er også nå ute! Dere kan se den HER.

Imorgen er vi i November. Det er så rart å tenke på. Oktober har så langt vært den treigeste måneden så langt. Den har også vært en av de verste månedene i året, for min del. Så jeg er veldig glad for at den nå er over og jeg har en ny (og forhåpentligvis en bedre) måned i vente.

YT: HOGWARTS LEGACY

Litt om spillet:

“Hogwarts Legacy er et engasjerende action-rollespill i en åpen verden. Nå kan du bli midtpunktet i ditt eget eventyr og selv bestemme hva som skal skje i trolldomsverdenen.”

YT: LITTLE HOPE

Litt om spillet:

“4 studenter og en lærer er fanget på det isolerte stedet Little Hope. De forsøker å komme seg gjennom en tykk tåke, mens de blir utsatt for fæle visjoner fra fortiden. De må finne ut hva som er årsaken til det som skjer før de onde kreftene trekker sjelene deres til helvete.”

4 FILM TIPS #4

SAVED!

“Mary er en god kristen jente som går på en fin og kristen high-school i Baltimore, hvor hun har gode kristne venner, fremfor alt Hilary Faye, og en perfekt kristen kjæreste, Dean. Hennes liv virker perfekt inntil den dagen hun får rede på at Dean kan være homofil. Etter å ha fått en åpenbaring i form av Jesus i sitt badebasseng, gjør hun alt som står i hennes makt for å hjelpe Dean å bli hetero, inkludert å tilby sin uskyld.”

STAY ALIVE

“Etter en venns mystiske og voldsomme død, har en gruppe tenåringer funnet et eksemplar av Stay Alive, et redselsfullt dataspill basert på den sanne og skremmende historien om en adelskvinne fra 1600-tallet, kjent som “The Blood Countess.”

THE WEDDING PLANNER

“Ingen forstår seg bedre på romantikk og kjærlighet enn Mary Fiore (Jennifer Lopez). Hun er tross alt den mest etterspurte bryllupsplanleggeren i San Francisco. Hun er den som sørger for at alle andres drømmer blir oppfylt, men er litt for opptatt til å ha noe eget kjærlighetsliv. Men hele Marys verden raser sammen når hun oppdager at et av bryllupene hun arrangerer er Steves – hennes nyfunne kjærlighet.”

MOULIN ROUGE!

“En ung forfatter og Paris’ mest populære kurtisane forelsker seg. Men kan kjærligheten seire i en verden styrt av penger og begjær?”

KLAPP PÅ SKULDRA TIL MEG

Hei og god morgen.
Jeg har så og si akkurat kommet inn etter å ha gått en tur med Balter. Jeg prøver å gå en litt lengre tur med han nå siden han er faktisk hele 12 uker neste uke! Ææh, kan ikke tro at jeg har hatt han allerede i snart en måned! Det har gått så fort!

Ellers så har jeg blitt ferdig med alle julegaver, det rakk jeg å bli uka her faktisk. Så klapp på skuldra til meg! Så det eneste som trenger å bli handlet inn til jul nå er inn til julestrømpene (hvis barna skal være hos meg på juleaften i år, jeg husker ikke), men det bruker jeg å gjøre siste uka før juleaften. Og muligens handle inn hvis det er noe som trengs til juleantrekkene, men det får jeg se når den tid nærmer seg.

Men nå må jeg faktisk bare komme meg i dusjen for jeg skal møte tante på Moa og spise frokost/lunsj. Det er en stund siden vi har vært sammen nå så det blir kjekt! Ønsker dere en fin torsdag alle sammen!

5 ANTREKK JEG ALDRI POSTET

TOPP – H&M | BUKSE – VERO MODA

KJOLE – BIK BOK

TOPP – CIDER | TIGHTS – NEW YORKER

TOPP – NEW YORKER | BUKSE – GINA TRICOT

KJOLE – NEW YORKER

JULEGAVESHOPPINGA ER OFFISIELT IGANG

Heia og god mandag dere!
Idag dro barna tilbake til fedrene sine, så denne uken blir litt roligere enn hva det bruker å være når de er her (logisk nok). Egentlig hadde jeg planer om å bare slappe av idag og rydde, støvsuge og vaske leiligeheten. Men jeg følte meg litt vel rastløs etter jeg hadde stelt meg etter å ha levert barna på skolen og i barnehagen, så jeg ringte svigerinna mi. Og ikke lenge etterpå dro var jeg på vei til Brattvåg.

Vi var hjemme hos hun en liten halvtime før vi dro på kafè og så var vi en liten tur på senteret der og kikket, og så følte vi oss vel ikke helt ferdige så vi dro på Sparkjøp. Og helt ærlig, det er jeg så glad for! For idag ble jeg nemlig ferdig med 13 julegaver og en bursdagsgave! Og for en ganske rimelig penge altså, hoho! Så julegaveshoppinga er offisielt igang. Og det føltes ganske deilig faktisk.

Jeg kom hjem ca 15.30 og siden har jeg gått en liten tur med Balter (skal lage et innlegg om han snart!) og sett litt på Youtube. Og om ikke så lenge må jeg fyke ut dørene for nå er høstferien over også, så det betyr at frem til jul er det kveldskole mandag – torsdager igjen. Men jeg gleder meg faktisk! Jeg trives faktisk veldig godt på skolen, og koser meg ganske mye der.

Etter skolen er det rett hjem og få ryddet litt, få gjort unna siste klesvasken og bare slappe av med Balter og mest sannsynlig PS5. Jeg og Nick Kenny (broren min) begynte på Lords Of The Fallen igår, og så langt var det veeldig bra! Så det gleder jeg meg veldig mye til å fortsette på. Men nå må jeg faktisk gjøre meg klar til skolen for jeg må kjøre hjemmefra senest 10 på fem. Vi blogges.

4 FILM TIPS #3

LOVE DON’T COST A THING

“Alvin er ikke flink på skolen og sosialt sett er han et stort null. Men Alvin har en plan om å forandre seg fra taper til leder, fra sjenert gutt til tøff helt. Veien fram til målet er tøff og populariteten har sin pris. Er Alvin villig til å miste det han har jobbet for på skolen?”

PUCKED

“Eks-advokaten Frank Hopper er dumpet, arbeidsløs og innkvartert i søsterens garasje. En dag får Frank nok av å drive dank, satser alt på ett kort og tar opp enorme lån for å oppfylle sin merkelige drøm – å starte en kvinnelig hockeyliga! Katastrofen er et faktum.”

LITTLE BLACK BOOK

“Stacy Holt jobber i TV-bransjen og har nylig blitt sammen med Derek. Det er en ting som plager henne i forholdet og det er Dereks manglende evne til å snakke om sine tidligere kjærester. Mast på av kollegaen Barb bestemmer Stacy seg for å ta en titt i Dereks personlige kalender og skrive ned navn og telefonnummer på eksene hans. Etterpå kaller hun dem inn på jobbintervju for TV-selskapet. Håpet er hun skal bli bedre kjent med Derek og få vite mer om hans fortid, men planen blir avslørt da hun blir god venninne med en av kandidatene.”

JUSTIN BIEBER: NEVER SAY NEVER

“Dokumentaren forteller historien om hvordan Justin Bieber gikk fra gatemusikant til å bli en av vår tids største pop-idoler.”

 

YT: 3 OUT OF 10

Heia.
I Februar ble jeg ferdig med sesong en av spillet “3 Out Of 10”. Dette spiller så litt merkelig men interessant ut, og så var det gratis på det tidspunktet så jeg lastet det ned. Og det er jeg faktisk veldig glad for at jeg gjorde for det var faktisk veldig gøy! Sesong to er også ute, men jeg har ikke fått spilt det enda. Men jeg har veldig lyst til det!

Litt om spillet:

Bli med på de pågående eventyrene til utviklere i verdens verste videospillstudio mens de tåler både absurde og aktuelle krumspring. Vil de noen gang lage et spill som scorer høyere enn 3 av 10? Følg med og finn ut.

IDAG VAR DET BARE TRIST

Heia.
Idag stod jeg opp i 07. tiden, stelte meg litt sånn kjapt og så gikk jeg tur med Balter. Når vi kom inn igjen stelte jeg Angelica og Ella, ga de frokost og leverte de på SFO og i barnehagen før jeg tok en kjapp tur på butikken.

Når jeg kom hjem igjen satte jeg meg ned å så på Youtube mens jeg fikset neglene mine. Og når jeg var ferdig måtte jeg bare skyndte meg ut døra igjen for å møte svigerinna mi på Moa. Jeg hadde ikke noen spesielle ærender der idag men hun ringte tidligere og spurte om jeg ville bli med. Jeg hadde ikke akkurat noe bedre å gjøre så hvorfor ikke! Vi spiste frokost på Vinterhagen og så gikk vi rundt og tittet. Eller, jeg tittet for det meste og hun kjøpte hva enn det var hun skulle ha. Men jeg kjøpte med en baderomsmatte for det har vi ikke og det har jeg savnet. Så nå blir det ekstra deilig å gå ut av dusjen!

Når vi var ferdige var klokken 15. allerede så da hentet jeg barna før vi kjørte videre hjem. Fant ut nå at vi har jo faktisk ikke vært hjemme så utrolig lenge. Ikke har vi gjort noe særlig heller. Bare slappet av og ryddet litt. Været idag er så ufattelig trist. Det blåser og regner veldig mye. Jeg elsker sånt vær egentlig, men idag var det bare trist.

Det er allerede straks helg og det skal bli deilig. Rydding og klesvask og bare gjøre klar hjemmet til en ny uke på søndag. Samt avslappning og kos med barna før de skal til fedrene sine på mandagen. Neste uke er det tilbake på skolebenken, og jeg skal muligens en tur til frisøren. Jeg må nesten vente og se ann. Men nå må jeg nesten finne ut hva vi skal ha til middag, for jeg begynner å bli sulten!