YT: RED REDEMPTION 2

Jeg har spilt online RDR 2 et par ganger med brødra mine, men jeg har aldri spilt storyen. Jeg ble ganske fort oppslukt i historien og karakterene, ikke minst begynte ganske fort å crushe på karakteren vår; Arthur Morgan. Og når vi startet på prologuen begynte jeg å crushe litt på John Marston også, haha. Alt i alt så var det spillet her utrolig bra, og jeg gråt en del.. Har du ikke spilt spillet her før så anbefaler jeg virkelig det. Du går glipp av noe!

YT: POPPY PLAYTIME

Heia og god helg dere.
Hvis dere ikke vet hva Poppy Playtime er så er det ett skrekkspill der du skal utforske en gammel, nedlagt lekefabrikk. Men oppdager at det er vel ikke heelt trygt der. Denne spillelisten er ikke heelt ferdig da kapittlene blir utgitt litt etter litt, og så langt er det bare to kapitler ute. Tredje kapittel kommer ut nå i løpet av våren tror jeg, jeg gleder meg veldig til det!

UTEN INTERNETT + INFLUENSA

Heia og god kveld dere.
Så jeg har vært uten internett  siden lørdag/søndag, og jeg var også så heldig at jeg ble sjuk med influensa natt til mandag. Takk Gud for at det er pappauke og at Martin kunne ha Ella til i dag. Jeg føler meg heldigvis mye bedre i dag, fått i meg litt frisk luft. Det eneste jeg har klart å spise siden jeg ble syk er et par Gifflar sånn her og der. Ellers har jeg blitt så kvalm av tanken på mat jeg har ikke klart å fått i meg noe. Jeg prøvde å spise Mcdonalds igår da uansett hvor syk jeg er så har jeg klart å fått i meg det. Vel, det feilet. Jeg ble så kvalm av her en bit jeg tok at jeg trodde jeg skulle spy. Så etter tre biter av burgeren så ga jeg opp. Jeg prøvde å spise frokostblanding til frokost idag men det også gikk dårlig.. Men nå spiser jeg Grandiosa Rull og så langt går det bra, hurra!

Ella er tilbake hos meg men hun sovnet for natten for litt over en time siden. På den tiden rakk jeg å spille inn + redigere morgendagen video. Nå er jeg kjempe trøtt faktisk så etter det innlegget her skal jeg rydde litt og så legge meg. Forhåpentligvis er internettet like stabilt imorgen så jeg faktisk får til å blogge da, men hvis ikke så vet dere hvorfor det er stille fra meg.

4 FILM TIPS #2

Heia og god lørdag dere.
Da var det tid for nye film tips! Jeg vil bare si at alle filmer, dokumentarer og tv-serier osv som jeg tipser om i disse innleggene sjekker jeg først om de fortsatt er tilgjengelige på streaming sider som Netflix, Viaplay, Sfanytime osv. Hadde de ikke vært tilgjengelige til å se hadde det jo ikke vært noe poeng i å tipse om dem..

CAN’T BUY ME LOVE

“Ronald Miller er en typisk high school-nerd som bor i en forstad i Tucson, Arizona. Han drømmer om å kjøpe den stjernekikkerten som han sparer til blant annet ved å klippe gresset for familier i området. Og i det området bor Cindy Mancini, som tilfeldigvis er den peneste og mest populære jenta på skolen.”

 

THE FORBIDDEN KINGDOM

“Jason lever for Hong Kong-action og har sett alle filmene. Hos den gamle Old Hop i China Town pleier han å finne det meste. En dag oppdager han noe som får han til å reise avsted på eventyr til Kina, hvor han slår seg sammen med en gjeng martial arts-krigere for å befri den innesperrede Monkey King og stoppe den grusomme Jade Warlord.”

 

ELLA ENCHANTED

“Ella av Frell blir gitt en «gave» ved fødselen av en fe – fullkommen lydighet. Hun er tvunget til å utføre alt hun kommanderes til – uansett hvor latterlig eller farlig det er. Riktig ille blir det når hun får en ondskapsfull stemor og to fæle stesøstre.”

 

BANDIDAS

“Sara er datter av en rik bankmann, og Maria er vokst opp blant fattige bønder. De har ingenting felles, før Tyler Jackson fra «New York Bank & Trust» brutalt inntar byen deres.”

VEKTNEDGANG: -10KG

Heia og god kveld dere.
Nå tenkte jeg å snakke litt om vektnedgangen min. Jeg vil ikke si at jeg driver å “slanker meg” for jeg forbinder det egentlig med å drive med ekstremt dietter og rett og slett sulter ihjel meg sjøl. Noe som jeg absolutt ikke gjør, og det burde ikke noen andre heller!

I August ifjor fikk jeg mitt tredje barn og når jeg var gravid var jeg på mitt aller største som jeg noen gang har vært, og etter at jeg hadde født hadde jeg så mange plager at jeg var nesten sengeliggende nesten hele to uker etterpå. Det var ikke før det nærmet seg en måned etter fødselen jeg begynte å føle meg ordentlig bra og kunne begynne å prøve meg på å gå på trilleturer osv. Så vekta rant ikke av akkurat som den hadde gjort etter de to første graviditetene mine. Jeg var overvektig og det merket jeg så mye på kroppen. Den fungerte ikke like bra lenger, jeg hadde null styrke og kondis. Jeg ble sliten av ingenting, og fikk vondt av alt mulig. Jeg har også fibromyalgi så det å ha det i tillegg til å veie så mye i forhold til den lille høyda mi er ikke bra. Så utover høsten og vinteren ifjor prøvde jeg å gå ned i vekt, men jeg klarte bare å gå ned 5-6kg (noe som fortsatt er bra, misforstå meg rett!) og så stoppet det. Noe som ikke var rart siden jeg hadde ikke så mye motivasjon egentlig til å trene og kostholdet mitt var fortsatt ganske dårlig..

I Januar flyttet jeg og eksen min fra hverandre, og i midten/slutten av Januar begynte jeg å fokusere mer på kosthold og trening. Og jeg har overraskende nok klart å holde det gående. Kostholdet mitt trenger fortsatt å arbeides med da det enda kan være ganske dårlig. Men jeg veier nå det jeg gjorde før jeg ble gravid med Ella Nicole og det er jeg så fornøyd med! Mitt første store mål er nådd! Men jeg har fortsatt en vei å gå før jeg kommer til komfor vekta mi. Det handler ikke om å være tynnest mulig, men jeg vet hvor mye jeg må veie for at kroppen min har det best mulig. Og det er dit jeg skal komme meg, og så er det bare å vedlike holde det.

Jeg har nå siden fødsel klart å gått ned litt over 10kg totalt. Jeg passer i de fleste buksene som jeg brukte før graviditeten og det er så gøy! Jeg føler meg lettere, har litt mer energi og er mye mer selvsikker i min egen kropp enn hva jeg var for 1-2 måneder siden bare.

KOSTHOLD:

Når det kommer til kostholdet mitt så trenger det fortsatt å jobbes med. Jeg har noen uvaner jeg må klare å slutte med, det går veldig opp og ned enda. Men jeg drikker veldig mye vann iløpet av døgnet. Jeg har en full vannflaske ved siden av meg til alle døgnets tider når jeg er hjemme. Jeg prøver å spise så sunt og variert som mulig. Jeg drikker nesten ikke brus lenger da jeg bare kjøper det når det er tilbud på sånne cola bokser. De største uvanene jeg har er sjokolade, og spesielt på natten. Så når døgnrytmen min er litt ødelagt da er det verst.. Men jeg prøver så godt jeg kan å holde det i små mengder..

TRENING:

Siden Januar har jeg trent 1 time annenhver dag. Jeg følger treningsvideoer på Youtube til det nesten har gått en time, og de resterende minuttene byttet jeg på med å bruke enten rockeringen eller tredemølla. Men nå for snart tre uker siden begynte jeg å trene to timer istede. Jeg gjør som jeg alltid har gjort; følger treningsvideoer på Youtube og bruker rockeringen de resterende minuttene av den første timen og så går jeg en time på tredemølla etter det. Jeg bruker å se på enten film/serie eller Youtube så det ikke skal bli så kjedelig. Og så langt fungerer det veldig bra.

MAMMA OG DATTER DAG

Heia.
I dag hadde jeg og Mia Catrin en skikkelig mamma og datter dag. Vi dro på Moa og første stopp var Aseco der Mia tok ekstra hull i hvert øret. Jeg skulle egentlig også det, men hun som jobbet der fikk ikke til å ta hull der jeg skal ta. Jeg vet ikke helt hva den plassen heter men det er liksom det er avrundet, hvis dere forstår meg. Litt høyere oppe på øret. Så jeg får heller ta hull hos et tattovering studio senere en gang. Jeg ble både lettet og misfornøyd med det, haha.  Etterpå gikk vi innom litt her og der og små shoppet mens vi ventet på at hun skulle få komme inn hos Escape By Lakkbar (?), der fikk hun manikyr og det tror jeg hun syntes var veldig stas! Hun lyste i alle fall veldig opp når hun ble så gjort stas på, hehe. Etterpå shoppet vi litt mer og så satte vi oss ned på Vinterhagen for å spise sen middag (klokka var allerede litt over 19.!).

Vi kom hjem litt nærmere kl 21. fordi jeg måtte også innom matbutikken en liten tur for å kjøpe noen nødvendigheter før vi dro hjem. Og når vi kom oss hjem var det så sent at det var leggetid for alle tre barna. Jeg holdt også på å sovne hvis jeg skal være helt ærlig. Men jeg klarte å presse meg opp for en liten stund siden. Jeg kom på at jeg hadde lyst til å få det innlegget her ut idag, også har jeg en video som skal ut på lørdag som trenger å redigeres og jeg skal egentlig trene og dusje ikveld. Men vi får se hvor sent det er når jeg er ferdig med å redigere videoen. Er klokka 01. – 02. så er det litt sent å trene da jeg trener i to timer. Da får jeg heller hoppe i dusjen og droppe treningen for i dag.

DET MEST HUSMORSLIGE JEG HAR GJORT

Heia og god kveld dere.
Det har ikke skjedd stort altså i dag. Hele dagen har gått til å bare være tilstede med jentene. Det mest husmorslige jeg har gjort er å tømme oppvaskmaskinen og lage middag. Jeg hadde egentlig tenkt til å gjøre mer etter at barna hadde lagt seg men når det var leggetid var jeg jeg så trøtt at jeg sovnet med Ella. Det er såå godt å samsove, men minuset med å sovnet så tidlig er at jeg da alltid våkner opp igjen i 22. – 00. tiden. Som jeg nå har gjort og føler meg lys våken.

Så jeg tenkte at da kunne jeg like gjerne få blogget litt, også skal jeg gjøre litt klesvask, fylle oppvaskmaskinen og sette den på så det er klart til imorgen og så tenkte jeg å stelle tåneglene mine for nå trengs det sårt. Jeg føler meg alltid så utrolig vellstelt når jeg har pleiet de, men det går så fort i glemmeboka! Så ikveld skal jeg faktisk sette meg ned å gjøre det mens jeg ser på Youtube, eller anime. Vi får se hva det blir til. Vi preikes mer imorgen.

YT: RESIDENT EVIL 7 BIOHAZARD

Hei og god morgen.
Jeg fikk aldri tid til å blogge igår, men jeg skal prøve å få til det idag. Mia er på skolen atm, Angelica og Ella har fått i seg frokost og nå straks skal jeg også få i meg frokost. Jeg har rundtstykker i ovnen, og når Ella har sovnet skal jeg få komt meg i dusjen og stelle meg for dagen. Til neste gang kan dere sjekke ut RE 7 spillelisten min på  Youtube;

SOM EN 2. SØNDAG

Heia.
Idag har nesten vært som en 2. søndag for meg. Jeg har vært såå lat, og sovet nesten hver gang Ella sov dupp. Angelica Madelen og Mia Catrin kom også hjem idag, så nå er hele gjengen min samlet. Deilig! Men jeg har ikke bare latet meg altså. Jeg har vært litt flink husmor. Jeg har ryddet litt mer, vasket og sortert klær og fått handlet inn for uken. Riktignok ble det likevel ikke den sunneste middagen i dag. Angelica har vært syk i helgen og måtte en liten tur på sykehuset for å ta prøver for å sjekke at alt var fint, så matlysten hennes har ikke vært helt på topp og det er ingenting hun har hatt lyst på heller. Men i dag følte hun seg mye bedre og hadde lyst på McDonalds. Da fikk lille engelen min det til middag i dag, uten diskusjon.

Nå sover alle tre barna og jeg er stup trøtt utrolig nok, så jeg skal hoppe til sengs rett etter innlegget her. Og forhåpentligvis får jeg til å sovne, og ikke ligge våken halve (eller hele) natta som jeg vanligvis pleier. God natt dere.

OOTD 1103

Heii og god søndag!
Idag har vært som søndager flest; avslaapende. Ella Nicole kom hjem idag, så vi har kost oss masse med lek. Hun har vært hos pappan sin siden onsdagen og jeg merker det såå godt at mammahjertet tåler det egentlig ikke, Men det går bra, jeg vet at hun har det bra og koser seg sammen med pappaen og storesøstra si. Ella skal snart ha (forhåpentligvis) sitt siste måltid for dagen og når hun sovner etter det så har hun forhåpentligvis sovnet for natten. Det frister egentlig å bare legge meg samtidig. Men siden jeg skal på møte tidlig imorgen så bør jeg rydde ferdig stua og få dusja så jeg slipper å stress rydde imorgen, hehe.

GENSER – CIDER | BELTE – H&M | JEANS & VESKE – BIK BOK